Wanneer u zich bij ons aanmeldt, wordt er een afspraak gemaakt. Dit kan een afspraak zijn op een van onze praktijklocaties, aan huis bij u of een video-consult. Voor een consult bij u thuis, dient u een verwijzing te hebben waar dit expliciet op staat vermeld.

Wij streven er naar een afspraak in te plannen op een tijd die u schikt en een locatie waar uw voorkeur naar uitgaat.
Bij die eerste afspraak zal de oefentherapeut uw hulpvraag in kaart brengen en tevens een houding- en bewegingsanalyse verrichten. Aan de hand daarvan wordt een behandeldoel én behandelplan opgesteld. Samen met u zal de komende tijd daaraan veel aandacht worden geschonken.

Belangrijk is dat u niet verkouden bent of met koorts of snotterig naar de praktijk komt. Indien u in de ochtend opstaan met deze klachten, bel dan naar u therapeut. De afspraak wordt dan verzet of er wordt een nieuwe afspraak ingepland.

Wanneer u wordt doorverwezen door een arts, dan dient u de verwijsbrief mee te nemen naar de praktijk.
Komt u op eigen initiatief dan zal eerst een screening worden gedaan. Mocht daaruit blijken dat er toch aanleiding is uw huisarts in te schakelen voordat de therapie gaat starten, wordt u terugverwezen naar uw huisarts. Wij zullen uw huisarts hiervan op de hoogte stellen.

Bij aanvang van de therapie vragen wij u een identiteitsbewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) mee te nemen. Wij zijn verplicht de gegevens hiervan te administreren.

In verband met Corona hebben wij nieuwe regels opgesteld:
Neem 2 (grote) handdoeken mee, voor de oefeningen op de mat of oefenbank.
Was of desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
Kom het liefst alleen naar de praktijk.
Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van de therapie.
Alleen zo houden we het voor iedereen veilig en toegankelijk.