Debora Binnen

Sinds 2019 ben ik werkzaam als Oefentherapeut Cesar. Maar naast algemeen oefentherapeut, ben ik ook slaaptherapeut en psychosomatisch oefentherapeut.
Het leuke aan het werk vind ik om samen aan de slag te gaan om lichamelijke of psychosomatische klachten te verminderen. Mijn passie ligt bij het bewust leren bewegen en je gedrag aanpassen om klachten te verminderen, waarna cliënten zelfstandig aan de slag kunnen. De afwisseling van mijn werk maakt dat ik dit met veel plezier doe. Daarnaast blijft ik mezelf graag ontwikkelen door te blijven leren door verschillende scholingen en cursussen te volgen.
Ik ga graag met je aan de slag om samen weer balans te vinden in het dagelijks leven.

Werkdagen: dinsdag en donderdag

Anniek binnen

In januari verwachten wij ons 2e kindje, dus tot april ben ik zelf nog niet aan het werk, Debora staat voor jullie klaar.
Al sinds m’n 16e ben ik bezig met het begeleiden van mensen bij sport en bewegen. Aanpassen aan de mogelijkheden en interesses van de mensen. Plezier in beweging voor iedereen, dat is m’n motto. In 2018 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar, gedurende deze opleiding kwam ik erachter hoeveel ik al geleerd had van het observeren en begeleiden van mensen bij bewegen. Door de opleiding werd mijn kijk naar de het lichaam verder verdiept. Sinds 2018 heb ik gewerkt bij Gezonder Bewegen Ravenstein, en kennen mensen mij ook misschien wel van de sportschool in Ravenstein.
Per 1 januari 2024 zet ik de praktijk voort, die voorheen gevestigd zat aan de Langakker in Ravenstein. Deze verhuist nu mee naar Neerloon, waar een fijne therapieruimte is gerealiseerd.

Bewegen is niet vanzelfsprekend, zeker niet pijnvrij bewegen, plezier in bewegen kan verstoord worden door klachten. Ik ga graag samen met je opzoek naar de signalen die je lichaam geeft, kijken waar jouw mogelijkheden liggen. Zodat jij zelfstandig weer verder kan!

Werkdagen: woensdag en vrijdag