Bewust Beter Bewegen

Dat is wat wij u leren door middel van houding- en bewegingsadvies. Ons professionele team helpt u meer inzicht te krijgen in het gebruik van het eigen lichaam. Gezonder Bewegen staat voor bewust leren omgaan met uw eigen lijf. Wij doen uw klachten verminderen, voorkomen en begrijpen.

HET TEAM

Gezonder Bewegen is per 1 januari 2024 gesplitst in 3 praktijken.
Gezonder Bewegen – Escharen
Gezonder Bewegen – Ravenstein
Gezonder Bewegen – Uden

Maar we zijn nog steeds een team en werken samen
om voor u de beste zorg te kunnen bieden.

Meer over ons.

Het team

ONZE VESTIGINGEN

Wij werken op diverse locaties in deze regio.
In Escharen, Ravenstein en Uden heten de therapeuten u van harte welkom.

 

ERVARINGEN

Hydrotherapie kan ik echt niet meer missen, de oefeningen in het warme water zijn super voor je spieren. Ik doe het twee keer per week en heb er veel baat bij en wat ook belangrijk is de gezelligheid in de groep onderling en de prima begeleiding van de therapeuten.

Wilma

Ik heb gekozen voor hydrotherapie in groepsvorm, met professionele begeleiding van Gezonder Bewegen wat een meerwaarde oplevert voor de belastbaarheid, conditie, het verdelen van energie en niet je grenzen te overschrijden.

Rob

Silvia, je had altijd een luisterend oor en keek of de oefeningen bij mij pasten. Mede dankzij jou is mijn conditie wat verbeterd! Hartelijk bedankt daarvoor!

Ingrid, Your Content Goes Here
Ben blij met het meedenken hoe bepaalde veranderingen toe te passen in het dagelijkse leven. Het serieus genomen voelen vind ik ook erg fijn
anoniem, Your Content Goes Here
Ondanks de blijvende klachten verblijf ik verlichting. Door de heldere uitleg begrijp ik de insluipende verkeerde houding.Dank hiervoor, het was prettig bij jullie te zijn.
anoniem, Your Content Goes Here
Ik heb al meerdere oefentherapeuten gehad en zij lieten mij altijd oefeningen doen, die je dan toch niet zo vaak deed als zou moeten.
Deze oefentherapeut keek naar mijn houding en verbeterde die met mij.
Ze heeft dingen aan mijn houding gezien die de andere oefentherapeuten niet zagen of niet hebben verteld. In het dagelijks leven is je houding het belangrijkste, daarom ben ik zo enthousiast.
anoniem, Your Content Goes Here

PROMOTIEFILM

Onderstaand filmpje geeft een goed beeld van onze praktijken, het team en wat wij als Gezonder Bewegen belangrijk vinden.

Video bekijken

EEN AFSPRAAK MAKEN

U kunt zich hieronder aanmelden voor groepslessen of individuele oefentherapie. Ook kunt u ons telefonisch of per e-mail contact met u laten nemen voor meer informatie of om uw vragen te beantwoorden.